NEWSLETTER – JUNI 2011 – TOC-SCAN & PLAN

TOC-SCAN+PLAN

één van recentste ontwikkelingen voor operations, geeft u precies aan wat de meest efficiënte weg is om de maximale performantie uit uw bedrijf te halen.
Zoals een SCAN het overbodig maakt om de patiënten open te snijden voor een diagnose, zo is de TOC-SCAN het diagnosesysteem bij uitstek om in een minimum van tijd de operationele constraints te identificeren, zélfs in complexe organisaties.

Het TOC – PLAN

gaat niet over klassieke besparingen of reorganisaties, maar opent een visie om door de TOC-Focustechnieken telkens de grootste hefboom voor verbetering te vinden in uw eigen organisatie.
Deze ontwikkeling gaat niet over één nachtje ijs, het is het resultaat van 25 jaar ervaring, die begon met het besturen van operationele bottlenecks.
Nu is deze ervaring samengebracht is in betrouwbare tools en implementatietechnieken. Zie verder www.goldratt.be
Zeer hoge leverbetrouwbaarheid met lage voorraden zonder maar één moer te veranderen aan de operationele lay-out zijn legio resultaten.
Indien u reeds Lean en 6-Sigma doet is dat geen contradictie, integendeel TOC zorgt voor een turbo-effect.
TOC, Lean & 6-Sigma

Als resultaat van een TOC-SCAN & PLAN krijgt u:

Een korte maar zeer grondige doorlichting op basis van interviews en kencijfers. Er is geen extra werk of speciale voorbereiding voor nodig omdat het
uitgaat van de ‘constraints’ die eenieder elk dag meemaakt.
De TOC-Expert zal door gebruikmaking van de TOC-diagnosetools de bijkomende informatie opvragen en de analyse vervolledigen.
Het verslag omvat ook de hoofdelementen van een verdere implementatie met een kosten/baten analyse.
Het verslag wordt voorgesteld en besproken met de directie.

Nuttige achtergrond
informatie:
www.goldratt.be/faq/supplychainsynchronisatie.
Hoe optimaliseert TOC de globale supplychain met minder voorraad en minder
tekorten?